Bietjes

Benodigdheden:
– 250g gekookte bietjes
– balsamicoazijn
– (verse) basilicum
– 250g huttenkase
– paar takjes verse tijm
– 1 citroen

Snijd de bietjes in onregelmatige stukken. Doe de stukjes in een schaal en doe er 2 scheuten balsamicoazijn, een flinke scheut extra vierge olijfolie en wat zout en peper bij. Pluk wat blaadjes basilicum en strooi een deel over de bietjes. Door elkaar mixen. Maak de huttenkase open en doe er een beetje extra vierge olijfolie in. Snipper er blaadjes tijm over en doe er wat zout en peper bij. Rasp met een fijne rasp de schil van een halve citroen, voeg dit toe en roer goed. Leg de bietjes op een schaal, schep de gekruide huttenkase over, strooi er wat peper overheen, besprenkel met olijfolie en maak het af met de restjes basilicum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.