Asus ZenWatch

Hoera, ik mag een Asus ZenWatch testen!

Afgelopen dinsdag werd ik aangesproken door een vriend, hij had op zijn Facebook-timeline mijn naam zien langskomen. De Facebookpagina van Asus Benelux heeft mij tot nieuwe tester voor de Asus ZenWatch uitgeroepen.

“Het ZenWatch Testpanel is een succes 🙂 Meer dan 2.000 fans hebben zich aangemeld, en na veel leeswerk hebben we de eerste 3 testers gekozen: Dave Zeegers, Elke Meijerink Klompmaker en Sebastian Podeszwa. Zit er je er niet bij? Binnenkort gaan we op zoek naar testers voor de T100 en T300 Chi en fans die ons pers-event willen bijwonen!”

Gadget-geek als ik ben, zie ik er natuurlijk erg naar uit om de ZenWatch voor het eerst uit mijn handen t..  in handen te krijgen. Ik ben vooral erg benieuwd of het horloge een beetje werkt zoals je zou verwachten, hoe de gebruiksvriendelijkheid eigenlijk is (en of er een enorme learning curve bij komt kijken) en of er nog meer mee te doen is dan hem alleen als “extensie” van je telefoon gebruiken. Ook ben ik erg benieuwd of het misschien mogelijk is om zelf nog nieuwe functionaliteit aan het horloge toe te voegen. En natuurlijk zal de duurzaamheid door mijn natuurlijke aanleg voor ‘handigheid’ goed getest worden.

Stay tuned voor mijn oordeel.

watch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.