Meer licht in de kofferbak

De standaardverlichting is in veel oudere auto’s niet erg fel. Vooral als je iets zoekt in de kofferbak (die in mijn geval ook niet echt voorzien is van bekleding of andere fancy dingen), is het erg fijn als je wel iets kunt zien.

 

Gloeilampje
Gloeilampje

Daarom heb ik het standaard gloeilampje in de kofferbak van mijn Golf 2 vervangen met een Led-lampje. Via Deal Extreme bestelde ik een setje met een ledlampje en een aantal koppelstukjes, waarmee het ledlampje op verschillende aansluitingen zou passen.

DX lampjes
DX lampjes

Natuurlijk moest ik ook weten hoe een groen lampje in mijn auto zou staan, dus die heb ik ook besteld. De koppelstukjes bovenin op de foto zijn bedoeld voor festoon lampjes, in de andere verpakkingen zat o.a. ook een t10 koppelstukje.

Het aanpassen van het lampje was simpel: gloeilampje uit de houder halen, led-lampje aansluiten op een festoon-koppelstukje en dit koppelstukje weer in de houder plaatsen. Klaar.

Helaas heb ik geen foto van de “kofferbak in het donker”, maar als voorbeeld heb ik wel een foto waarop het interieur-lampje tijdelijk vervangen was met een van deze led-varianten:

Zonnebaden in de nacht
Zonnebaden in de nacht

Lang verhaal kort: ik kan nu alle zooi in mijn kofferbak weer gewoon zien in het donker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.